Балет Акадамус

Семир Алкади стартира своята кариера през 1996 година като танцьор и солист на балет “Дива”. През 1999 година сформира собствен балет “Акадамус” – Академия за танци, музика и слово.

Две години по-късно Семир получава покана от популярния финландски балет “Хот Кейкс” (“Hot Cakes”) и през 2001 година, заедно с танцовата трупа, заминават за Финландия, а Семир e назначен за главен хореограф и солист на балета. С много труд и постоянство Семир става Национален шампион на Финландия за стиловете “Диско Денс” и “Шоу Денс” в две поредни години. А през 2006 година заедно с балет “Хот Кейкс” (“Hot Cakes”) печелят сребърен медал от европейският шампионат по хип-хоп.

През годините Семир Алкади работи с различни знаменитости както от България, така и от световната сцена, а балет “Акадамус” еволюира и получава редица признания. През 2015 година, Семир Алкади взима участие в основаването на “Akadamus Dance Theater” – танцово-театрална трупа, на която и до днес той е арт директор и хореограф.

Танцови класове със Семир Алкади

В момента освен движещата сила зад балет “Акадамус” и театрално-танцова трупа “Akadamus Dance Theater”, Семир провежда ежеседмични танцови класове – Burlesque, Belly Dance, High Heels и Commercial Dance.

High Heels Workshop

Семир Алкади и Арина Вълкова организират и танцов workshop – High Heels предназначен за всеки, който иска да направи един неповторим подарък към любим или иска сам да овладее тялото си и да вплете страстта с движенията си. Workshop-a се провежда на всеки два месеца.

Стани част от балет Акадамус

Семир е в непрестанно търсене на нови лица и завладяващи таланти. Ако твоята страст са танците и музиката, не се колебай да се свържеш с нас, за да се присъединиш към балет “Акадамус” или “Акадамус Данс Театър”. Кандидатствай още днес.